SPRETNI PRITVORENIK / Makarska: Otključao ćeliju i odmaglio!

Image

Pripiti i agresivni Metkovčanin prvo je plavcima zbrisao kada su ga zbog pijanstva pokušali isključiti iz prometa. Kasnije je uhvaćen, ali je opet odmaglio nakon što je uspio otključati ćeliju!.

29.6.2009.
15:54
VOYO logo

MAKARSKA - Policajcima u Makarskoj čak dvaput u istom danu (nedjelja) uspio je pobjeći pripiti A.E. (32) iz Metkovića!

Plavci su ga najprije zaustavili u Gradcu gdje su alkotestiranjem utvrdili da u krvi ima 1,18 promila alkohola. Kada su ga isključili iz prometa, Metkovčanin je postao agresivan - policajce je počeo vrijeđati i vikati na njih, a zatim je s njihova službenog vozila uzeo isprave i ključeve svog Fiata, sjeo u auto i odmaglio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su o bijegu obavijestili kolege, pa je izgrednik uhićen u Metkoviću i odveden u Makarsku na triježnjenje. No, oko 17,30 sati iskoristio je neoprez policije i pobjegao iz ćelije. To mu je pošlo za rukom jer je jedan od policajaca zaključao samo gornju bravu, a ostavio otključan donji zasun, pa je pritvorenik provukao ruku kroz rešetke i oslobodio se.

Bjegunac se ipak nakon nekoliko sati sam vratio u policijsku postaju, no tada u društvu odvjetnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv njega su podnesene tri prekršajne i jedna kaznena prijava zbog vrijeđanja i omalovažavanja policajaca, a zbog propusta će pred stegovnim sudom odgovarati voditelj smjene u policiji, potvrđeno je u splitskoj policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike