originalno i elegantno / Kako bi izrazila svoju kreativnost primalja je pokrenula brend dekorativnih detalja za dom

Image
Foto: RTL

Ime Kiddykay u šali je osmislila njezina sestra

5.6.2022.
12:00
RTL
VOYO logo

Kiddykay Studio nastao je spontano za vrijeme pandemija kada je primalja Viktoria Rudar odlučila svoju kreativnost izraziti kroz izradu home decor ukrasnih predmeta. Njezine ljubavi oduvijek su bile medicina i dizajn, a sada je konačno imala vremena, kako kaže, kroz izradu ukrasnih predmeta ispuniti upravo tu svoju kreativnu notu i ljubav prema dizajnu.

Uz poticaj dragih ljudi

''Krenulo je kao hobi i moram priznati da isprva nisam očekivala da će se razviti u ovom smjeru. No, s obzirom na to da sam dobila jako pozitivne komentare na proizvode koje sam izrađivala, pomislila sam ‘zašto ne probati i na ovaj način’ i tako je uz malo poticaja dragih ljudi nastao ovaj brend'', ispričala nam je Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Kiddykay Studio

Ukrasni predmeti mogu biti u raznim kreativnim oblicima

Ime Kiddykay Studio nastalo je kao nadimak koji je u šali predložila njena sestra i nema neko posebno značenje, no Rudar se činilo kako savršeno pristaje minijaturama koje izrađuje.
Predmete koje izrađuje napravljeni su od dvokomponentnog sustava akrilne smole na bazi vode.

''Proizvodi nastaju miješanjem akrilne smole na bazi vode i praha na bazi gipsa te njihovim izlijevanjem iz silikonskih kalupa, a kod izrade koristimo materijal koji nema opasan sastav i otapala'', pojasnila je vlasnica brenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Kiddkykay Studio

Popularni podložak može se naći u terrazzo i marble dizajnu

Najpopularniji proizvod trenutno je ovali podložak u terrazzo i marble dizajnu, koji ima višenamjensku funkciju - može poslužiti kao podložak za svijeće, parfeme, sat, ključeve, šminku…

Image
zero waste /

Ruksak od retro zavjesa, ceker od traperica ili jastučnica od narodne nošnje? Baš to radi Sandra Mikolić

Image
zero waste /

Ruksak od retro zavjesa, ceker od traperica ili jastučnica od narodne nošnje? Baš to radi Sandra Mikolić

Sloboda kroz izrađivanje ukrasa

''No konkurira mu i seashells, odnosno, kako ih mi volimo nazvati - školjkice, koje se po svojoj fotogeničnosti uklapaju u svako godišnje doba, mogu poslužiti kao sanjivi ukrasi za nakit, a sve više interesa javlja se i za podloške za čaše'', napominje Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupci po svoje predmet iz Kiddykay Studija mogu online i offline. Možete ih pronaći u Babushka Boutique, ali i putem Instagrama i Facebooka. Rudar smo upitali koje predmete iz njezine kolekcije je najteže izraditi i otkrila nam je kako je to terazzo. On ima najteži proces brušenja proizvoda.

''No kako bi terazzo chips došao do izražaja, ali usprkos tome, sve to predstavlja užitak'', rekla je Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Kiddykay Studio

Izrada ukrasnih predmeta za vlasnicu brenda krenula je kao hobi

Trenutno joj je fokus izrada webshopa, a za naredne mjesece planira i predstavljanje na raznim sajmovima. Rudar je veoma predana izgradnji svog brenda jer ju to jako veseli.

''Sloboda koju dobivam izrađujući ukrase me inspirira za stvaranje novih boja, motiva i oblika, a inspiraciju pronalazim kako online, tako i iz vlastitih želja da kreiram ono čime želim upotpuniti prostor u kojem se nalazim'', zaključila je Rudar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo