nismo država slučaj / 'Milanović je slučajni premijer slučajne Vlade!'

Image
Foto: PIXSELL

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je u srijedu u Dubrovniku izjave premijera Zorana Milanovića kako je 'država koja je prepuštena slučaju, slučajna država'.

23.8.2012.
8:00
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko u srijedu je boravio u Dubrovniku gdje je na kratkoj konferenciji za novinare, osvrnuvši se na izjavu predsjednika Vlade Zorana Milanovića, rekao da Hrvatska nije slučajna država.

"Aktualni premijer niže čitav niz bisernih izjava. Slučajni premijer jedne slučajne Vlade u ovoj državi, i ako je to tako, nema pravo tako nešto izgovarati. Hrvatska nije slučajna država, hrvatski narod stoljećima priželjkuje svoju državu i za tu državu je palo puno života", rekao je Karamarko.

Premijer Milanović je prigodom posjeta Babinoj Gredi, gdje je obišao polja stradala od suše, rekao kako smo "očigledno svi prepušteni slučaju" te da je "država koja je prepuštena slučaju slučajna država".

"Neka pogleda u oči roditeljima svih onih koji su poginuli za Hrvatsku", naglasio je Karamarko te dodao kako je u Dubrovnik došao kao gost javne tribine u prigodi spomendana na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima.

Osvrćući se na tu temu Karamarko je kazao kako se danas u Hrvatskoj, usprkos rezolucijama Hrvatskoga sabora i Europskog parlamenta, osporavaju, razvodnjavaju i opravdavaju neki zločini, te kako on ne vidi zašto se neke žrtve totalitarnih sustava stavljaju u drugi plan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo