za puni tank potrebno 17.000 kn / Ministar financija brodom krenuo na sedmodnevni odmor

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na fotografijama se može vidjeti kako Linić vuče sanduke pune povrća koje je ponio na 13-metarski brod marke ferretti 39 fly.

4.8.2013.
14:17
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Ministar financije Slavko Linić u subotu je sa suprugom Ksenijom i obiteljskim prijateljem, poduzetnikom Jozom Kalemom sa suprugom krenuo na sedmodnevni odmor na brodu 'Toma', 13-metarski brod marke ferretti 39 fly u Puntu na Krku.

Linić je u imovinskoj kartici kao najveću imovinu istaknuo upravo brod navedene marke, a nedavno je rekao da će ljetovati na brodu upravo te veličine. Prema neslužbenim podacima koje je dobio Večernji list, brod “Toma”, s tom registracijom, pripada Cima obrtu za nautički turizam čiji je vlasnik, odnosno direktor 33-godišnji Marko Čule iz Rijeke, Linićev posinak, sin njegove supruge iz prvog braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na internetskoj stranici Cima obrta postoje fotografije dvaju brodova koje Čule iznajmljuje. Prvi, manji i stariji je ovaj na kojem Linić trenutačno plovi. Marko Čule nije želio konkretno odgovoriti čiji je brod na kojem Linić plovi, njegov ili njegova očuha ministra.

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Na fotografijama se može vidjeti kako Linić vuče sanduke pune povrća koje je ponio na 13-metarski brod marke ferretti 39 fly. Brod troši pedesetak litara na sat, a puni tank goriva košta 17 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo