supruga iz pakla / Mjesecima pokušavala ubiti muža, a on nije ni znao da su u braku

Image
Foto: PHOTOS.COM

Ruža je na prevaru 'namamila' Antu u brak, a zatim se dala u intenzivnu potragu za ubojicom, koji će je osloboditi supruga kako bi ona naslijedila njegov stan i mirovinu.

15.10.2012.
11:35
PHOTOS.COM
VOYO logo

Ruža Šimunković, 49-godišnjakinja rodom iz Kotor Varoši, nezaposlena majka dvoje djece nije prezala ni od čega kako bi se domogla stana i vojne mirovine.

Naime, ona je prvotno na prevaru sklopila brak s Antom Marjanovićem, a zatim cijelo ljeto 2011. godine smišljala način kako da ga ubije, a onda naslijedi svu njegovu imovinu.

Plan joj je bio opiti ili drogirati supruga ne bi li zbog toga doživio srčani udar. Ili da ga netko baci u Dravu kako bi se utopio. Ali sve je moralo izgledati kao nesretan slučaj, prenosi Novi list.

Tražila je atentatora, no bez uspjeha. Istovremeno, njezina potencijalna žrtva nije ni slutila što se događa. Iako je Ružu Šimunković poznavao sedam godina Marjanović je u svom svjedočenju tvrdio kako nije bila udana za njega.

"Znala je povremeno dolaziti i zajedno bismo popili kapućino. Jednom me tako zamolila da s njom budem kum na vjenčanju njezinih prijatelja iz Zagreba. Pristao sam i došli smo u matični ured u Varaždinu. Ja sam bio uvjeren da smo doista kumovi, a da su njezini prijatelji mladenci. No, na kraju se ispostavilo da smo se nas dvoje vjenčali. To, međutim, nisam znao sve dok nije započeo ovaj sudski postupak", svjedočio je Marjanović, piše Novi list.

On tvrdi da joj nikada nije dao ključ od stana, no ona je svakako uspijevala ući, a čak je i podizala novac s njegovog bankovnog računa.

Zoran Oršoš svjedočio je protiv Ruže, tvrdivši kako mu je nudila 500 eura da joj smakne supruga.

Kako joj nije polazilo za rukom pronaći atentatora, počela je poznanicima koje je željela angažirati za likvidaciju muža slati ljubavne poruke. Njima je pak pisala da ih supruge varaju. Zbog toga su se u svim tim brakovima pojavile trzavice.

"Poslala mi je valjda tisuću poruka. Bilo ih je za vreću od sto kila. Na kraju sam je odlučio prijaviti jer sam se bojao da se Marjanoviću uistinu nešto ne dogodi pa da se mene s tim ne poveže", kazao je svjedok.

Čakovečki odvjetnik Goran Ružić koji zastupa okrivljenu tvrdi kako svi svjedoci lažno terete njegovu klijenticu, i to iz nekih svojih osobnih interesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo