nesreće na koncertima / Na curicu pao zvučnik na koncertu Magazina

Image
Foto: PIXSELL

Oko 23 sata u Omišu tijekom koncerta grupe Magazin 11-godišnja djevojčica slomila je zglob ruke nakon što je na nju pao zvučnik s bine. Tijekom održavanja koncerta 2Cellosa s montažne tribine pala 56-godišnjakinja teško ozlijedivši glavu.

19.8.2012.
12:21
PIXSELL
VOYO logo

Dvije su osobe teško ozlijeđene na dvama koncertima koji su se u subotu navečer održavali u Splitu i Omišu, izvijestila je danas splitska policija.

Oko 23 sata u Omišu tijekom koncerta grupe Magazin 11-godišnja djevojčica slomila je zglob ruke nakon što je na nju pao zvučnik s bine. Policija je rekla da je do pada došlo nakon što je skupina djece potrčala prema članovima grupe Magazin u želji da dobiju autograme. Policija istražuje ovaj događaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na splitskoj rivi oko 22,20 sati tijekom održavanja koncerta 2Cellosa s montažne tribine pala 56-godišnjakinja teško ozlijedivši glavu. Kolima Hitne medicinske pomoći prebačena je u Klinički bolnički centar (KBC) Split gdje je zadržana na Odjelu neurokirurgije. I u ovom slučaju policija istražuje zbog čega je došlo do pada zvučnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo