NA SATURNOVOM MJESECU / NASA pronašla izvanzemaljce?

Image

Za četvrtak je najavljena misteriozna konferencija za novinare na kojoj će tim NASA-inih stručnjaka objaviti veliko "astrobiološko otkriće".

30.11.2010.
15:32
VOYO logo

Jedno najobičnije priopćenje za medije u utorak je odjeknulo gotovo poput kakvog tajnog dokumenta iz kuhinje Wikileaksa. Stiglo je iz NASA-e, valjda jedine organizacije koja trenutno ima snage staviti sve ostalo što se zbiva na planetu u drugi plan.

Iz priopćenja se ne da iščitati puno toga, osim da nam u četvrtak u 20 sati po hrvatskom vremenu valja pozorno pratiti konferenciju za novinare nekolicine NASA-inih stručnjaka. Oni će tada objaviti "astrobiološko otkriće koje će imati utjecaja na potragu za dokazima o izvanzemaljskom životu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju se pojašnjava kako je astrobiologija znanost o porijeklu, evoluciji, distribuciji i budućnosti života u svemiru.

Mediji su se odmah raspisali kako je možda otkriven život na Saturnovom mjesecu Titanu, no ako nešto slično tome bude uistinu objavljeno, u ovom trenutku ne treba očekivati fotografije malih zelenih, poruke Klingonaca ili mudre savjete Vulkanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo