strava na autocesti A1 / Nekoliko minuta prije smrti nazvali kćer i rekli joj za nezgodu

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak navečer oko 19,30 kod odmorišta Zir na autocesti Zagreb-Split, poginuo je bračni par iz Skradina, dok je protiv 33-godišnjeg D.Š. podnesena kaznena prijava jer je uzrokovao nesreću.

31.10.2012.
10:16
VOYO logo

Kako je priopćila policija, D.Š. je upravljao Opel Zafirom autocestom u smjeru Splita. Tri kilometra prije odmorišta Zir zbog neprilagođene brzine udario je u Citroën šibenskih registracijskih oznaka, u kojem je bio bračni par iz Skradina.

Njihovo vozilo stajalo je u lijevom traku jer su nekoliko minuta prije toga sletjeli s ceste, udarili u metalnu ogradu te se odbili i vratili na cestu. Pretpostavlja se da D.Š. nije vidio vozilo poprečno okrenuto na autocesti, a od siline udarca oba su se vozila zapalila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par je puginuo, dok su D.Š. i njegov suvozač teže ozlijeđeni.

Nekoliko minuta prije smrti bračni je par nazvao kćer i rekao joj da čekaju policiju jer su imali lakšu nesreću, piše Večernji list. Djevojka je došla u gospićku bolnicu misleći da su joj roditelji lakše ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posvuda su bile razbacane stvari, listovi knjiga, tenisice... Činilo se da je drugi automobil u sudaru gurnuo vozilo u kvaru gotovo dvjesto metara dalje. Vatra je buktjela na sve strane, a zbog požara nismo odmah uočili drugo tijelo", ispričao je liječnik koji je među prvima stigao na mjesto nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo