PREMIJER O akTUALNIM TEMAMA / 'Nemojte se radovati zbog ostavke ministrice Holy!'

Image
Foto: PIXSELL

Premijer Milanović u izjavi za medije komentirao je smjenu ministrice zaštite okoliša i prirode Mirele Holy. Dotaknuo se i splitskog Gay Pridea te objasnio svoj odnos s jednim od najutjecajnih članova Hrvatske udruge poslodavaca, Emilom Tedeschijem.

8.6.2012.
11:23
PIXSELL
VOYO logo

Premijer ZoranMilanović dao je u petak izjavu o smjeni ministrice Mirele Holy, odmoru kod jednog od najutjecajnijih članova Hrvatske udruge poslodavaca, Emila Tedeschija i splitskom Gay prideu.

Izrazio je žaljenje zbog već druge ostavke u Vladi, no dodao i kako se određenih standarda koji su postavljeni mora pridržavati.

"Žao mi je, ali odredili smo određene standarde ponašanja i toga se držimo. Ja sada mogu govoriti o profilu Mirele Holy, poštenju i njezinim namjerama, ali ovakve stvari se ne smiju događati", izjavio je Milanović na press konferenciji.

Na pitanje novinara da li je Holy otišla zbog maila ili zato što je sporni mail objavljen u javnosti, Milanović je rekao kako to ne može komentirati.

"Mirela Holy je provodila vladinu politiku, lomila tabue, ali nije stigla sve to promijeniti. Ako je netko presretan zbog njezine ostavke, neka se prestane radovati", kazao je premijer.

Premijer o Gay Prideu

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL


(Foto: PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Milanović se dotaknuo i teme Gay pridea koji se održava u subotu u Splitu.

"Neka oni kojima kojima ta povorka smeta okrenu glavu, neka se suzdrže od nasilja jer mi smo kulturan narod", rekao je.

'Emil Tedeschi je moj prijatelj, a ne donator'


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

(Foto: PIXSELL)


Što se tiče boravka u vili EmilaTedeschija, premijer je rekao kako javnost ima pravo znati s kim se on druži, no isto tako trebalo bi onda i ispitati da li su ti ljudi u poslovnim odnosima s SDP-om ili i da li su financirali stranku ili nisu. Milanović je rekao kako ta osoba kod koje je bio nije nikada financirala SDP te kako je on prijatelj s tom osobom već 30 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo