Emirova kćer još u šoku / 'Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene'

Image
Foto: RTL

U nesreći koja se u nedjelju navečer dogodila na autocesti A3 iz smjera Okučana prema Zagrebu dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović osobnim automobilom usmrtio ženu.

13.10.2014.
20:00
RTL
VOYO logo

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene na autocesti A3 kod Novske u sinoćnjem naletu automobila BiH registracija, kojim je upravljao bosanskohercegovački glumac EmirHadžihefizbegović, na vozača i putnicu koji su stajali uz automobil zaustavljen na lijevoj traci autoceste.

Nesreća se dogodila oko 20 sati kod mjesta Bročice, na mjestu gdje je dvadesetak minuta prije još uvijek nepoznati vozač porušio više svjetlećih znakova, kojima je promet zbog radova na autocesti preusmjeravan na desni vozni trak. No, to se vozilo nije zaustavilo i za vozačem policija još uvijek traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Emirova kćer: On nikada ne bi nikoga povrijedio!

Glumčeva kćer Amra kazala je da je Hadžihafizbegović još u stanju šoka.

"Trenutno je u bolnici u Novoj Gradiški, a uskoro bi ga trebali prebaciti u zagrebačku bolnicu. Jutros smo kratko razgovarali. Rekao je da opet ide do operacijske dvorane da mu zašiju ozljede. Tražio je da uz njega sada budu samo članovi obitelji, pa je mama otišla, a ja i brat ćemo u petak kod njega. Dobila sam više od 60 ili 70 poziva iz Beograda i Zagreba od njegovih prijatelja, medijskih ličnosti, koje je zanimalo njegovo stanje. Svi žele otići u bolnicu i posjetiti ga, ali sam ih zamolila da barem tri-četiri dana to ne rade, dok se on malo ne oporavi i dok ne izađe iz stanja šoka", izjavila je Amra za Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je to nesretan slučaj i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio ", dodala je Amra.

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Na porušene znakove potom je naišlo šest automobila kojima su od oštrih predmeta probušene gume, a među njima i vozilo županjskih registracija u kojem su uz vozača bile i dvije putnice. Vozač je vozilo zaustavio na lijevoj traci kako bi pokušao promijeniti probušenu gumu, a dvije su putnice stale uz njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je prilikom škodom bosanskohercegovačkih oznaka naišao glumac EmirHadžihefizbegović, koji je pokušao proći između ograde autoceste i zaustavljenog vozila, no pritom je udario u 63-godišnjakinju i vozača tog automobila, a potom i u gromadu zemlje.

Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Svo troje ozlijeđenih, među njima i Hadžihefizbegović, su prevezeni u novogradišku bolnicu, gdje je 63-godišnja žena oko 21 sat podlegla ozljedama, dok je Hadžihefizbegović zbog težih ozljeda zadržan na liječenju. Danas ujutro bio je podvrgnut operaciji ruke, javlja Dnevni avaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vozač drugog automobila je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu.

Očevid je obavio zamjenik sisačkog županijskog državnog odvjetnika Marijan Zgurić, koji je izdao nalog za obdukciju poginule žene te rekao kako će se daljnjim dokaznim radnjama utvrđivati je li riječ o kaznenom djelu u prometu ili općeopasnoj radnji. Kazao je i kako nitko od sudionika nesreće nije bio pod utjecajem alkohola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo