BIOGRAFIJA BORISA LALOVCA / Upoznajte kandidata za novog ministra financija

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Rođen je 1976. godine u Splitu, Boris Lalovac je na otvorenu političku scenu stupio krajem 2011. godine, kao zamjenik ministra financija, nakon pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima.

6.5.2014.
11:37
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Boris Lalovac, kojega premijer ZoranMilanović predlaže za novog ministra financija, dosad je bio zamjenik ministra SlavkaLinića.

Rođen je 1976. godine u Splitu, a diplomirao je 2000. godine na Fakultetu za turizam i vanjsku trgovinu u Dubrovniku. Magistrirao je na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu 2006. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na otvorenu političku scenu stupio je krajem 2011. godine, kao zamjenik ministra financija, nakon pobjede Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima.

Do tada je radio kao direktor sektora računovodstva, financija i izvještavanja u Raiffeisen Leasingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Na tom je mjestu bio od 2005. godine, dok je prije radio u zaprešičkoj tvrtki „Karbon-Nova“ i zagrebačkoj „Auto-Hrvatska“.

Boris Lalovac godinama je i predavač na zagrebačkoj Visokoj školi za financije i pravo Effectus, kao i na Visokoj poslovnoj školi Libertas, na kojima predaje o financijskom izvještavanju, reviziji i kontrolingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govori dva strana jezika, engleski i talijanski, koautor je knjige "Poduzetnička ekonomija", a kao član SDP-ovog Savjeta radio je i na gospodarskom programu SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo