obersnel nakon sastanka sdp-a / 'Nećemo osnivati novu stranku, imamo pravo na svoje stajalište'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nakon proširenog sastanka riječkog SDP-a predsjednik Vojko Obersnel je rekao kako su sastanak organizirali kako bi prijateljski prokomentirali današnje događaje vezane uz smjenu ministra Linića.

6.5.2014.
20:53
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a Vojko Obersnel večeras je nakon proširenog sastanka tog odbora izjavio da riječki SDP neće osnivati novu stranku, niti izlaziti iz SDP-a, no, kako je istaknuo, imaju pravo na svoje stajalište koje su uvijek imali, a u novijoj povijesti se pokazalo da nikad nisu pogriješili.

Kako je rekao Obersnel, sastanak su organizirali da bi prijateljski prokomentirali današnje događaje vezane uz smjenu ministra financija Slavka Linića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao legalisti, poštujemo donesene odluke i ne smatramo da su počinjene statutarne pogreške. Sve što je učinjeno je pravo predsjednika Vlade i stranke, samo je upitan način na koji se to obavilo", rekao je. Želimo dalje nastaviti stranački rad pripremajući se za izbore za Europski parlament, a o svemu ostalome ćemo razgovarati na stranačkim tijelima, dodao je Obersnel.

Na sastanku zatvorenom za javnost, osim članova riječkog Gradskog odbora, bili su i gradski vijećnici SDP-a. Obersnel je rekao da riječki SDP-ovci uvažavaju predsjednika stranke i njegove odluke, ali isto tako uvažavaju i dugogodišnjeg člana Slavka Linića. Obersnel je istaknuo da Linić uživa potporu svih članova riječkoga Gradskog odbora SDP-a te nitko od sudionika sastanka nije očekivao smjenu Linića na ovaj način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo