Mogućnost povrata premije / HAK će zbrinuti vozila oštećena poplavom!

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

HAK također podsjeća građane s poplavom pogođenih područja, kojima su uslijed poplave vozila nepovratno oštećena ili uništena, na mogućnost povrata neiskorištenog dijela premije automobilske odgovornosti.

23.5.2014.
12:07
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski autoklub (HAK) priopćio je danas da će u koordinaciji s Vladom i Stožerom zaštite i spašavanja RH zbrinuti vozila oštećena uslijed poplava.

Čim okolnosti na terenu dopuste, HAK će se uključiti u zbrinjavanje poplavom oštećenih vozila i time doprinijeti stvaranju uvjeta za normalizaciju života i povratku stanovnika u poplavom pogođena područja, naglašava HAK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAK se također uključio u pomoć stanovništvu poplavom ugroženih područja te je uplatio donaciju od 100.000 kuna na račun Hrvatskog Crvenog križa.

HAK također podsjeća građane s poplavom pogođenih područja, kojima su uslijed poplave vozila nepovratno oštećena ili uništena, na mogućnost povrata neiskorištenog dijela premije automobilske odgovornosti, odnosno neiskorištenog dijela godišnje naknade za uporabu javnih cesta, kaže se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo