UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE / 'Avion je počeo ponirati s velike visine i onda sam čuo dvije eksplozije!'

Image
Foto: Twitter/RT

Deseci tijela razbacani su oko ostataka malezijskog putničkoga zrakoplova koji se u četvrtak srušio na istoku Ukrajine, s gotovo 300 ljudi, javili su Reutersovi novinari s terena.

17.7.2014.
19:41
Twitter/RT
VOYO logo

Jedan spasilac kaže kako je kraj sela Grabova pronađeno najmanje stotinu tijela, a da su ostaci aviona raspršeni u promjeru od petnaestak kilometara. Slike s mjesta pada prikazuju šokantne scene tijela i izgorenih ostataka zrakoplova.

Pronađeni dijelovi avionskoga krila nose plavu i crvenu oznaku, to su su boje Malaysian airlinea, avioprijevoznika koji je objavio nestanak Boeinga 777 na putu iz Amsterdama u Kuala Lumpur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Image
Foto: Twitter/RT

"Radio sam u polju kad sam čuo zvuk aviona, a zatim udarac. Onda sam vidio kako je avion pao i prepolovio se uz gust crni dim", rekao je jedan očevidac koji se predstavio kao Vladimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Separatist iz obližnjega Krasnoga Luha, predstavio se kao Sergej, rekao je "S balkona sam vidio kako avion počinje ponirati s velike visine i onda sam čuo dvije eksplozije". On tvrdi da proruski pobunjenici nisu srušili taj zrakoplov.

Image
Foto: Twitter/RT

"Samo borbeni zrakoplov ili projektil zemlja-zrak" mogao je srušiti avion s te visine, rekao je on za Reuters.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svih 295 putnika poginulo je, objavio je jedan predstavnik ukrajinskoga ministarstva unutarnjih poslova i okrivio "terroriste" koji su to navodno učinili projektilom zemlja-zrak.

Ukrajinski premijer nazvao je rušenje toga malezijskog zrakoplova "katastrofom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo