Kraj višednevne potrage / Policija iz Save izvukla Fiat Punto, u njemu pronađeno tijelo

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Oko 300 metara od Mosta slobode oko 13 sati u četvrtak je izvučen Fiat Punto u kojem se nalazi mrtva osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

28.8.2014.
9:08
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Nakon trodnevnog traganja danas poslijepodne je iz rijeke Save izvučen plavi automobil "Fiat punto" s mrtvom ženom, a uzrok pada vozila u Savu bit će poznat nakon policijskog očevida kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti tog događaja.

Više informacija o tom slučaju policija će, kako se očekuje, iznijeti sutra na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Iz Save izvučen Fiat Punto

Zagrebačka policija danas je kratko izvijestila da je oko 300 metara od Mosta slobode oko 13 sati iz rijeke izvučen osobni automobil marke Fiat punto u kojemu se nalazi mrtva osoba i da je očevid u tijeku.

Policija nije otkrila identitet mrtve osobe pronađene u automobilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Potraga za automobilom koji je sletio u Savu

Mediji navode da je riječ o 44-godišnjakinji koja se na samoubojstvo vjerojatno odlučila zbog raka od kojeg je bolovala. Žena je navodno djeci napisala oproštajno pismo i oprostila se od prijatelja putem Facebooka.

Prekinuli potragu za autom u Savi, nisu pronašli nestali Fiat

Policija i dalje traga za nestalim autom: Savu pretražuju i jet skijevi

Policija je u utorak oko 15 sati od službe 112 dobila dojavu da je automobil sletio u rijeku. Iako policija tada nije potvrdila koliko je osoba bilo u njemu, pretpostavljalo se da su bile jedna ili dvije osobe.

Uz policiju u traganju su sudjelovali i vatrogasci i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su pripadnici iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko mjesta navodnoga slijetanja automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo