užas u zadru / Beba ranjena u pucnjavi uspješno operirana, otac u borbi za život

Desetomjesečnoj bebi su liječnici glavu operirali gotovo četiri sata, a operacija je prošla dobro te je sada stabilno i nalazi se na respiratoru. U srijedu će biti poznato više informacija.

23.12.2014.
12:45
VOYO logo

Desetomjesečno dojenče koje je u utorak ujutro u Zadru teško ranjeno u glavu iz vatrenog oružja upućeno je na liječenje u zagrebačku Klaićevu bolnicu, a zadarski liječnici bore se za život njegova oca s prostrijelnim ranama prsnoga koša i glave.

Bebi su liječnici glavu operirali gotovo četiri sata, a operacija je prošla dobro te je sada stabilno i nalazi se na respiratoru. U srijedu će biti poznato više informacija, pišu 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zadru je, po zasad neslužbenim informacijama, 55-godišnjak u obiteljskom dvorištu bivše supruge ustrijelio njezina 49-godišnjeg partnera i desetomjesečno dojenče. U policiji su samo potvrdili da se u dvorištu kuće u Kijevskoj ulici zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja.

Od zamjenika sanacijske ravnateljice zadarske Opće bolnice dr. Roberta Karla doznaje se da su u bolnicu primljeni otac s više prostrijelnih rana prsnoga koša i glave te desetomjesečno dojenče s prostrijelnom ranom glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Prema neslužbenim informacijama, 49-godišnji je muškarac upucan najmanje četiri puta. 

U zadarskoj Policijskoj upravi provodi se kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom, potvrdili su u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Bivša supruga se od napadača razvela 2002. godine, kada je zbog prijetnji upućenih upravo njoj završio na sudu. Neslužbeno se doznaje da je 2003. za prijetnju vatrenim oružjem osuđen na šest mjeseci uvjetno uz rok kušnje od dvije godine. 

Upravo nakon isteka roka kušnje napadač je ponovno prijetio bivšoj supruzi, te u ovom periodu do današnjeg tragičnog događaja zaradio još tri kaznene prijave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

U pucnjavi koja se oko 11.30 sati dogodila na Bilom Brigu u Zadru, pored poslovnice OTP banke, teške ozljede opasne za život zadobili su jedan stariji muškarac i dijete.

"Danas oko 11 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi iz vatrenog oružja u Kijevskoj ulici u Zadru. U dvorištu kuće u toj ulici policajci su zatekli dijete i muškarca s teškim ozljedama od vatrenog oružja. Dijete su u zadarsku bolnicu prevezli policajci službenim vozilom, a muškarca, nakon ukazivanja pomoći, djelatnici HMP.

U službenim prostorijama policije u tijeku je kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakom kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem, stoji u priopćenju policije. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko S., 55-godišnji Zadranin, u Kijevskoj ulici ispucao je danas oko deset sati cijeli spremnik iz pištolja u 49-godišnjeg Zadranina Marina O. i njegova sinčića mlađeg od godinu dana. Žrtve luđačkog pohoda ovog policiji otprije poznatog nasilnika su suprug i sin njegove bivše supruge.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo