nesreća u slavonskom brodu / Automobilom naletio na mladića i usmrtio ga

Image
Foto: RTL

Jedna je osoba poginula, a jedna je teško ozlijeđena u dvjema prometnim nesrećama koje su se dogodile u utorak navečer u Slavonskome Brodu i u Gornjoj Stubici.

21.1.2015.
7:12
RTL
VOYO logo

U utorak oko 21,00 sat u Slavonskom Brodu automobil je naletio na 23-godišnjeg pješaka koji je od zadobivenih ozljeda umro u bolnici, doznaje se od Policijske uprave slavonsko-brodske.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo u trenutku kada je 25-godišnjak upravljajući BMW-om preko pune razdjelne crte pretjecao autobus, a raskrižju se nije približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake i druge sudionike u prometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom je naletio na 23-godišnjaka koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Pješak je teško ozlijeđen, a od zadobivenih ozljeda preminuo je oko 23.50 u bolnici.

Vozača su alkotestirali, pri čemu nije bilo reakcije na alkohol te će protiv njega podnijeti kaznenu i prekršajnu prijavu mjerodavnim tijelima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pješak teško ozlijeđen u Gornjoj Stubici 

Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći u utorak oko 19,20 sati u Gornjoj Stubici, javlja Policijska uprava krapinsko-zagorska.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji hrvatski državljanin automobilom naletio na pješaka, 54-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je pješak kojemu je liječnička pomoć pružena u OB Zabok, gdje je zadržan na daljnjem liječenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo