prijenos cijele svečanosti / Inauguracija prve hrvatske predsjednice na RTL Televiziji

Image
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Iz specijalnog studija na Markovu trgu Igor Bobić vodit će emisiju uživo u kojoj će ugostiti komentatore – političkog analitičara Ninu Raspudića, stručnjaka za sigurnost Bonu Marjanovića i profesoricu s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Smiljanu Leinert Novosel

9.2.2015.
14:19
Grgur Zucko/PIXSELL
VOYO logo

Petnaestog veljače prva hrvatska predsjednica, Kolinda Grabar-Kitarović, prisegnut će na Markovom trgu u Zagrebu, a prijenos cijele svečanosti u posebnoj emisiji "Inauguracija predsjednice" iz studija na zagrebačkom Gornjem gradu pratite na RTL Televiziji!

Iz specijalnog studija na Markovu trgu Igor Bobić vodit će emisiju uživo u kojoj će ugostiti komentatore – političkog analitičara Ninu Raspudića, stručnjaka za sigurnost Bonu Marjanovića i profesoricu s Fakulteta političkih znanosti u Zagrebu Smiljanu Leinert Novosel.

 S gostima inauguracije, osobama iz političkog, javnog i kulturnog života te građanima koji će na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića pratiti primopredaju vlasti, dan će provesti naši reporteri - Nataša Božić, Mojmira Pastorčić, Hrvoje Krešić i Boris Mišević.

U emisiji uživo s izravnim uključenjima reportera u program, gostima u studiju na Markovom trgu, analizama prvih poruka predsjednice i prijenosom svečanosti – pratite ceremoniju prisege Kolinde Grabar-Kitarović 15. veljače od 11.30 do 13.30 sati u emisiji "Inauguracija predsjednice" na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo