zadovoljan kolindinim govorom / Karamarko: 'Nemojmo mistificirati zajedništvo na političkoj sceni!'

Na pitanje može li takvog zajedništva na političkoj sceni s obzirom na stanje biti, Karamarko je odgovorio: 'Nemojmo mistificirati zajedništvo na političkoj sceni jer u svim državama svijeta postoje desnica i ljevica'

15.2.2015.
13:50
VOYO logo

RTL-ove kamere uspjele su nakon svečane inauguracije KolindeGrabar-Kitarović uhvatiti i još nedavnog stranačkog kolegu nove predsjednice te šefa oporbe TomislavaKaramarka.

"Bilo je izvrsno, optimalni učinak ovog govora, ja bih rekao. On je domoljuban, on poziva na zajedništvo, on je realan. Gospođa je kroz svoj govor pokazala da je svjesna teške situacije u Hrvatskoj i ono što stalno govorim, nesloga i nezajedništvo je luksuz na koji ne možemo pristati. Mnogi mladi napuštaju Hrvatsku, a mi si to jednostavno ne možemo dopustiti i moramo to zaustaviti", poručio je predsjednik HDZ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje može li takvog zajedništva na političkoj sceni s obzirom na stanje biti, Karamarko je odgovorio: "Nemojmo mistificirati zajedništvo na političkoj sceni jer u svim državama svijeta postoje desnica i ljevica koje se uglavnom ne slažu u nekim ideološkim pitanjima, tako ni mi".

"Definitivno u odnosu prema domovini i borbi za život u njoj, mora postojati konsenzus, on je naprosto obavezan".

Upitan je li vidi tu ljubav prema domovini sa suprotne političke strane, šef oporbe je izjavio: "Ako kvalitetno rade, naravno da vole svoju domovinu. U ovom slučaju, oni ne rade kvalitetno pa ćemo posao morati obaviti mi. Kako god bilo, pozivamo ih sad, zajedno s predsjednicom da se u svakom momentu može početi kvalitetno raditi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo