UBIJEN S DVA METKA / Bijeli policajac ponovno u SAD-u ustrijelio nenaoružanog crnca

Image
Foto: AP/Ilustracija

Policajac okruga Dekalba došao je u ponedjeljak popodne na poziv, a rečeno mu je da se jedan muškarac ponaša poremećeno, kuca na vrata i gol puzi po tlu

10.3.2015.
16:05
AP/Ilustracija
VOYO logo

ATLANTA - Policajac bijelac ustrijelio je kraj Atlante nenaoružanog crnca koji se čudno ponašao i bio gol, objavila je u utorak policija američke savezne države Georgije.

Policajac okruga Dekalba došao je u ponedjeljak poslijepodne na poziv, a rečeno mu je da se jedan muškarac "ponaša poremećeno, kuca na vrata i gol puzi po tlu", rekao je šef policije CedricAlexander.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gologa muškarca policajac je zatekao na parkiralištu, rekao je. Kad je potrčao prema njemu, policajac je pozvao pojačanje, rekao mu da stane i zatim ga pogodio s dva metka.

Policija koja je zatim stigla nije pronašla nikakvo oružje, rekao je šef policije i dodao kako pretpostavlja da je ustrijeljeni muškarac bio psihički bolestan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovim najnovijim slučajem, od prošloga petka američki bijeli policajci ustrijelili su najmanje trojicu nenaoružanih crnaca.

Zbog sličnih lanjskih incidenata u Fergusonu i New Yorku izbili su diljem SAD-a veliki prosvjedi koji su povremeno bili i nasilni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo