ZLOČIN NA KAJZERICI / Jezivi detalji ubojstva: menadžericu su vezali selotejpom i ubili sa šest uboda nožem!

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Policija zasad nije potvrdila ni identitet osobe, no mediji su objavili da je riječ o 39-godišnjoj osječanki Sanji Hap, koja je navodno pronađena u lokovi krvi u stanu na Kajzerici, u kojem je živjela posljednjih godinu dana

25.3.2015.
14:22
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Policija i dalje istražuje sumnjivu smrt nogometne menadžerice Sanje Hap (39), koja je u ponedjeljak oko 18 sati pronađena u stanu u zagrebačkoj ulici Podbrežje, a u interesu istrage ne želi otkrivati nikakve detalje o tom slučaju.

U policiji napominju da poduzimaju sve "potrebne mjere" i da joj nije u interesu istrage iznositi detalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija zasad nije potvrdila ni identitet osobe, no mediji su objavili da je riječ o 39-godišnjoj Osječanki Sanji Hap, koja je navodno pronađena u lokovi krvi u stanu na Kajzerici, u kojem je živjela posljednjih godinu dana.

Njezino tijelo, navodno vezano selotejpom i izbodeno sa šest uboda nožem, po pisanju medija pronašao je njezin poznanik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji navode također da na mjestu zločina nije pronađen nož kojim je ubijena.

Policija je potvrdila tek da je riječ o sumnjivoj smrti, a očevid na mjestu pronalaska mrtvog tijela potrajao je dugo u noć, pri čemu je bio blokiran pristup ulici i stambenoj zgradi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema policijskim podacima za prošlu godinu, na zagrebačkom području najteža kaznena djela u padu su za 17,9 posto, a stopa razriješenosti iznosi 86,8 posto. Među najtežim kaznenim djelima bilo je šest ubojstava, odnosno jedno manje nego godinu ranije, i sva su razriješena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo