zaobišla ložu / Među narodom: Kolinda Grabar-Kitarović i Đuro Glogoški utakmicu pratili s tribina

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Današnju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. između Hrvatske i Norveške pratila je na tribinama, zajedno s Đurom Glogoškim.

28.3.2015.
18:48
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Bivši predsjednih Hrvatske IvoJosipović nije previše 'doživljavao' sport pa tako ni nogomet, no predsjednica KolindaGrabar-Kitarović je odlučila prekinuti tu negativnu tradiciju.

Predsjednica je zaobišla ložu, a današnju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016. između Hrvatske i Norveške pratila je na tribinama, zajedno s ĐuromGlogoškim, odjevena u hrvatski dres. 

Nogometno ludilo je zahvatilo i bivšeg stranačkog kolegu predsjednice, šefa HDZ-a TomislavaKaramarka koji je na svom Facebook profilu objavio fotografiju u kockastom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici H skupine kvalifikacija za EURO 2016 u Zagrebu igraju nogometaši Hrvatske i Norveške. MarceloBrozović doveo je Hrvatsku u vodstvo protiv Norveške prekrasnim pogotkom u prvom poluvremenu, a novi pogodak za Vatrene dao je IvanPerišić. Treći pogodak u Maksimiru je u svom 101. nastupu za reprezentaciju zabio Ivica Olić, a četvrti projektil za Hrvatsku dao je Gordon Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo