sastanak u utorak / Konačno za istim stolom? Predsjednica pozvala Milanovića i Karamarka na Pantovčak!

Image
Foto: Dusko Jaramaz/Slavko Midzor/Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Kolinda Grabar-Kitarović očekuje da od čelnika SDP-a i HDZ-a čuje viđenje stanja u državi i ideje za društveni i gospodarski oporavak zemlje

10.4.2015.
12:16
Dusko Jaramaz/Slavko Midzor/Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović uputila je čelnim ljudima dviju najjačih stranaka u Hrvatskoj, Zoranu Milanoviću i Tomislavu Karamarku, poziv za sastanak u njezinom Uredu u utorak, a tema razgovora bila bi stanje u državi, potvrđeno je Hini u petak.

Predsjednica Republike očekuje da od čelnika SDP-a i HDZ-a čuje viđenje stanja u državi i ideje za društveni i gospodarski oporavak zemlje, rečeno je Hini u Uredu predsjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivi predsjednicima HDZ-a i SDP-a upućeni su jučer, a ako prihvate poziv, s Grabar-Kitarović trebali bi se sastati odvojeno u utorak prijepodne bez prisutnosti medija.

"Kao što je i najavljivala, predsjednica je uputila poziv za sastanak čelnicima HDZ-a i SDP-a, a pozive za sastanak na Pantovčaku uputit će i ostalim čelnicima parlamentarnih stranaka", rečeno je Hini. Ured predsjednice potvrdio je da je nakon tih sastanaka moguć i zajednički sastanak svih čelnika parlamentarnih stranaka s hrvatskom predsjednicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike