NA VIDIKOVCU PONAD LOVRANA / Nova romansa Jadranke i Boruta

Kao i na svim dosadašnjim susretima, Kosor i Pahor su se izgrlili i izljubili. Prije sastanka su nekoliko minuta promatrali pučinu. No, na sastanku nisu postigli nikakav konkretan dogovor.

23.10.2010.
11:02
VOYO logo

LOVRAN - Premijerka Jadranka Kosor i njezin slovenski kolega Borut Pahor počeli su u subotu sastanak u Lovranskoj Dragi iznad Lovrana.

Kao i na svim njihovim dosadašnjim njihovim susretima, Kosor je na obroncima Učke srdačno dočekala svog slovenskog kolegu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petnaestak minuta prije podneva, sišla je s terase restorana Draga di Lovrana i Pahora, koji je tek stigao, toplo pozdravila. Potom su oboje s terase nekoliko minuta promatrali morsku pučinu.

Nakon sastanka su izjavili kako je dogovorena pojačana gospodarska suradnja Hrvatske i Slovenije te osnivanje radne skupine kako bi se ispitala mogućnost zajedničkog nadzora zračnog prostora obiju zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogovoren je i zajednički nastup na narednom Expo-u 2012. u Koreji. Pahor je iskoristio priliku te je Hrvate pozvao da u velikom broju posjete slovenska skijališta.

Premijeri Kosor i Pahor posljednji put prije ovoga susreli su se kod Bohinjskog jezera 31. srpnja ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više doznajte u videoprilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo