LETJELE ŠAKE / U Splitu napadnut Željko Kerum

Na prosvjedu za optužene generale Gotovinu i Maškača na splitskoj Rivi napadnut je Željko Kerum. Gradonačelnika Splita držao je vatreni govor prosvjednicima kada se na binu popeo jedan mladić te ga verbalno i fizički napao.

16.4.2011.
12:00
VOYO logo

SPLIT - Prosvjed podrške hrvatskim generalima Gotovini i Markaču nije prošao bez incidenta. Dok je držao govor pred okupljenima, na bini je napadnut splitski gradonačelnik Željko Kerum.

Kerumov dolazak na prosvjed nije bio predviđen, ali budući da je njegova Fani u subotu otvorila novi kafić na rivi, gradonačelnik je svratio na prosvjed te odlučio održati govor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I da izgubim sve što imam, uvijek mi ostaje moja Hrvatska", skroman je bio Kerum, a njegova izjava nije bila prihvaćena od strane jednog prosvjednika.

"Šta se ti imaš javljat?! Biži iz Hajduka", prekinuo ga je prosvjednik. No Kerum mu nije ostao dužan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si jedan urbani Jugoslaven. Zbog takvih se ovo i dogodilo", uzvratio je Kerum.

U tom trenutku na binu se popeo bivši tajnik Torcide Pave Grubišić Čabo, stao pred gradonačelnika, verbalno ga izvrijeđao i udario. Uskoro se incident pretvorio u pravu borbu šakama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duel je trajao svega par sekundi, nakon čega je u pomoć gradonačelnika priskočilo osiguranje i odvuklo Grubišića s bine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo