ekskluzivna snimka / Policija pod okriljem noći privela mljekare!

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom. Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U četvrtak ujutro svi mljekari su pušteni.

23.2.2012.
7:15
VOYO logo

Sve mljekare, koje su privele u srijedu navečer, snage reda su u četvrtak ujutro pustile. Mljekari su trenutačno na putu prema prosvjedu na Slavonskoj aveniji, gdje taksijima dolazi njih 29.

Policija je izvijestila da su tijekom noći s prometnice maknuti traktori koji su blokirali promet te su u policijsku postaju privedeni mljekari koji su prosvjedovali pred Dukatom. Tijekom privođenja prosvjednika nije bilo incidenata i sve je proteklo mirno. U policiji nisu željeli iznijeti podatke koliko je osoba privedeno napomenuvši kako će javnost o tome biti izviještena tijekom četvrtka ujutro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavonska avenija kod Čavićeve, koja je u oba smjera bila blokirana, ponovno je otvorena za promet u 1.40 sati, doznaje se u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Proizvođači mlijeka, u organizaciji Hrvatskog saveza udruga proizvođača mlijeka, prosvjeduju deseti dan nezadovoljni otkupnom cijenom mlijeka, a sastanak Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka nastavit će se danas u 13 sati u Ministarstvu poljoprivrede, priopćeno je kasno sinoć iz Ministarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo