FONTANE U TRNJU NAJNOVIJA IDEJA / Bandić želi ući u povijest kao veliki graditelj!

Nakon što nije uspio postati predsjednik države i ući u Sabor, Milan Bandić u povijest želi biti upisan kao veliki graditelj. Osim što mu, na primjer, nije na pamet palo graditi vrtiće kojih nema dovoljno, problem je i što su mu ideje o fontanama ispred NSB-a, obnovi maksimirskog stadiona i Cvjetnog trga pale na pamet u najvećoj krizi.

27.2.2012.
19:25
VOYO logo

Dvije fontane i pothodnici, bit će to prema zamisli gradonačelnika MilanaBandića reprezentativni ulazak u Zagreb. Ljeti vodeno zrcalo, zimi klizalište. Jedan od ključnih projekata za ovu godinu stajat će gotovo 20 milijuna kuna.

 "Umjesto da pesi pišaju, tamo će biti prekrasne fontane. Gradonačelnik nekada treba imati i vizije, a ne samo asfaltirati putove po Kozari Boku. Kada je moj imenjak Milan 1906. gradio Zrinjevac situacija je bila sto puta lošija", izjavio je Bandić.

Novac je već osiguran, a građani podijeljeni. U zagrebačkoj četvrti Trnju smatraju da se novac mogao bolje iskoristiti. Iako su projekti prihvaćeni u gradskoj skupštini, njezin se predsjednik ne slaže.  

"Prioritet mora biti ulaganje u ljude, nova radna mjesta i rast. Ne možemo imati lim i karoseriju od Ferrarija, a motor od Fiće", objasnio je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine DavorBernardić.

Za Bandića očito nema krize, pa obećaje i 35 milijuna kuna za Dinamov stadion. Trebalo je to i ranije, kaže Bandić, a zbog tog ulaganja se i boji za život.

Ono što Bandić ne zna, jest koliko će koštati voda koja će izlaziti iz njegovih fontana. Hoće li voda poskupjeti u Zagrebu, što traži Holding, odluka još nije pala.

Dok se iščekuje poskupljenje vode, rad na fontanama počinje u travnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo