tragedija u novom sadu / Šest osoba poginulo u požaru diskoteke!

Image
Foto: Press

Šest osoba izgubilo je živote u sinoćnjem požaru u diskoteci Kontrast u Novom Sadu. Požar je najvjerojatnije izbio zbog neispravnih instalacija, a identitet nastradalih za sada nije poznat.

1.4.2012.
9:00
Press
VOYO logo

U požaru koji je izbio nešto poslije dva sata u noći na nedjelju u diskoteci Kontrast u Novom Sadu život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri djevojke, objavila je Radio-televizija Vojvodine.

Identitet nastradalih za sada je nepoznat, a RTV saznaje da su imali oko 20 godina. U vrijeme izbijanja požara u diskoteci bilo oko 300 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbijanski ministar policije Ivica Dačić izjavio je da je požar, najvjerojatnije zbog neispravnih instalacija, izbio na bini Kontrasta poslije čega su posjetitelji u panici istrčavali iz diskoteke. Šestero gostiju koji su ostali u toaletu ugušilo se dimom.

U urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine primljene su dvije ženske osobe, V.I (1983) i N.D. (1986) iz Novog Sada, no obje s lakšim tjelesnim ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić tim je povodom izjavio kako je ovo "dan žalosti u Novom Sadu“.

"Velika tragedija. Još su bolne rane od prošlog puta. Službe su odmah došle i djelovale. Što se moglo uraditi, uradilo se brzo“, naveo je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Načelnik sektora MUP-a za izvanredne situacije Predrag Marić rekao je novinarima da je inspekcija redovito kontrolirala diskoteku "Kontrast", kao i ostale objekte.

Slična tragedija u Novome Sadu dogodila se i prije 4 godine kada je u kafiću Loundž, također zbog požara stradalo 8 mladih osoba, a dvije su teže ozlijeđene, a u hotelu Putnik život su izgubile dvije osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo