TRAŽE SMJENU MINISTRA / Jovanović: Odluka vrha HDZ-a je vic dana

Image
Foto: PIXSELL

Predsjedništvo HDZ-a je donijelo odluku o pokretanju postupka za smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

4.4.2012.
15:10
PIXSELL
VOYO logo

Nakon sjednice Predsjedništva HDZ-a, istoimena stranka je izašla u javnost sa šturim priopćenjem u kojem je, između ostalog, navedeno kako će najjača oporbena stranka tražiti smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića.

"Predsjedništvo HDZ-a donijelo je Odluku o pokretanju postupka za smjenu ministra znanosti, obrazovanja i sporta Željka Jovanovića", stoji u priopćenju.

Prisjetimo se, jednom prilikom Jovanović je HDZ nazvao zločinačkom organizacijom, dok ga je Jadranka Kosor optužila da potiče mržnju i nasilje.


Nije trebalo dugo čekati na reakciju ministra Jovanovića. U priopćenju ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta ministar smatra kako je odluka vrha HDZ-a "definitivno vic dana" i ističe da ga je "ta odluka dobro nasmijala u moru teških tema i vijesti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da sam pomogao pomirenju sukobljenih strana u HDZ-u da nađu barem jedan zajednički stav. Jedino ne znam kako će to objasniti svojemu članstvu koje podržava moj rad u proteklih 100 dana s 49 posto", ističe se u priopćenju Željka Jovanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo