JE LI TO HAJKA NA MARKA? / Prozvani Thompson uzvraća udarac!

Image
Foto: RTL

Svoje tvrdnje Thompson je potkrijepio zapisnikom Porezne uprave, sastavljenim 14. srpnja 2011. godine, u kojem stoji da je dužan 'samo' 356.378,19 kuna poreza.

9.5.2012.
11:02
RTL
VOYO logo

MarkoPerkovićThompson tvrdi kako državi ne duguje dva milijuna kuna, već višestruko manji iznos.

"Porezna uprava izvršila je nadzor nad mojim prihodima i cjelokupnom imovinom u razdoblju od 21. siječnja do 14. srpnja 2011. godine te je utvrdila da nisam dobio 515 tisuća eura iz HDZ-ovog crnog fonda za koje me optužuje MladenBarišić", izjavio je popularni pjevač za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje tvrdnje Thompson je potkrijepio zapisnikom Porezne uprave, sastavljenom 14. srpnja, u kojem stoji da je dužan 'samo' 356.378,19 kuna poreza na osnovi tada utvrđene razlike u prihodima i rashodima od 733 tisuće kuna za 2007. godinu.

Thompson se tada žalio na tu cifru pokazavši poreznicima ugovor o pozajmici 110 tisuća eura koji je potpisao s bogatim hrvatskim iseljenikom iz Ekvadora. Međutim, do danas nisu dobili nikakvo rješenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Porezne se nisu javljali otkad smo poslali prigovor. Zanimljivo je i to da sam o naknadnom pozivu Porezne prije saznao iz novina nego što sam dobio poziv", kaže Thompson koji smatra da se protiv njega vodi hajka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo