režimska djeca / Ubojice na steroidima ubijaju žene i djecu za 130 funti!

Image

Goleme ubojice na steroidima s istetoviranim likom Bašara al-Asada bez imalo milosti masakriraju žene i djecu, a sve za opstanak sirijskog diktatora na vlasti i 130 funti dnevno.

12.6.2012.
7:45
VOYO logo

Sirijski diktator Bašar al-Asad još uvijek je na vlasti zahvaljujući svojim odanim vojnim snagama, ali i ubojicama nazvanim Duhovi. Oni su fanatični Alawiti, napumpani steroidima, istetovirani likom svog vođe i s kalašnjikovima u rukama.

Šabihe ili Duhovi siju strah Sirijom masakrirajući žene i djecu, piše Daily Mail. Naime, oni operiraju na način da nakon što vlasti granatiraju neki grad, oni se u njega zalete autima te smaknu civile.

Budući da ne pripadaju službeno vlasti, Duhovi su idealan alat za širenje terora i etničko čišćenje. Iako je svima u Siriji, ali i svijetu poznato, kako ubijaju zbog al-Asada i za to primaju 130 funti dnevno, na papiru nisu direktno povezani s vlastima.

Štoviše, smatra se da je upravo nedavni masakr u Huli, u kojem je smaknuto više od sto osoba, njihovih ruku djelo. Obično su obučeni u maskirne hlače i crne majice, a opisuje ih se kao golema čudovišta s s velikim mišićima i trbusima.

Britanski ministar vanjskih poslova William Hague izjavio je u nedjelju da postoji velika opasnost da će Sirija zapasti u spiralu građanskog rata kakav je snašao Bosnu i Hercegovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike