SLIJEDI LI NOVA OSTAVKA U VLADI? / I Kukuriku koalicija svog barba Luku ima!

Image
Foto: PIXSELL

Ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić navodno je osobno i mimo natječaja zaposlio Krunoslava Šamsa na mjesto zamjenika glavnog direktora za koncesiju Zračne luke Zagreb

11.8.2012.
9:33
PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako su pred vladom ZoranaMilanovića novi teški trenuci. Naime, ministar prometa, pomorstva i infrastrukture SinišaHajdašDončićnavodno je osobno i mimo natječaja zaposlio KrunoslavaŠamsa, zaposlenika u Upravi za prometnu infrastrukturu Ministarstva prometa, na mjesto zamjenika glavnog direktora za koncesiju Zračne luke Zagreb, tvrtke u većinskom vlasništvu države.

Jutarnji list piše kako natječaj traje do 16. kolovoza, ali izgleda da je raspisan samo forme radi. Osim toga, natječaj je raspisan za radno mjesto koje uopće ne postoji u sistematizaciji radnih mjesta u Zračnoj luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Šams još krajem lipnja, čak mjesec i pol dana prije kraja natječaja, obavijestio kolege u pravnoj službi Zračne luke Zagreb da dolazi na spomenuto radno mjesto i da je u realizaciji 'transfera' svoje prste imao i ministar Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo