IPAK JE DUŽAN!? / Sada je jasno zašto Thompson ne namjerava tužiti državu!

Image
Foto: RTL

Thompson se na meti poreznika našao početkom proljeća zajedno s još nekoliko tisuća građana, kada je sustav kojim se koristi Porezna uprava ukazao na to da kod njega postoji nesrazmjer između prijavljenih prihoda na koje je platio porez i imovine koju je u tom razdoblju stekao.

9.9.2012.
10:26
RTL
VOYO logo

ZAGREB - Nakon polugodišnje provjere Porezna uprava donijela je početkom rujna rješenje po kojem bi Marko Perković Thompson državi trebao platiti 1,164 milijuna kuna poreza, potvrdili su to izvori iz Ministarstva financija Novom listu.

To ne znači da će poznati pjevač taj iznos morati platiti odmah jer on ima pravo žaliti se prvo Poreznoj upravi u drugom stupnju, kao što je to primjerice učinila njegova kolegica VlatkaPokos, a nakon toga može pokrenuti i upravni spor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovom slučaju ne radi se o poreznom dugu kakav je slučaj kod desetak tisuća građana koji su se našli na listi poreznih dužnika, nego je Porezna uprava, analizirajući financije Marka Perkovića u posljednjih nekoliko godina, utvrdila novu poreznu obvezu.

Thompson se na meti poreznika našao početkom proljeća zajedno s još nekoliko tisuća građana, kada je sustav kojim se koristi Porezna uprava ukazao na to da kod njega postoji nesrazmjer između prijavljenih prihoda na koje je platio porez i imovine koju je u tom razdoblju stekao, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prije nekoliko dana je Thompson ekskluzivno za Exkluziv Tabloid izjavio kako ne namjerava tužiti državu, a za hajku zbog poreznog duga optužio je medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo