UBOJSTVO IZ SAMILOSTI? / Strava u Sisku: Otac ubio nepokretnu kćer!

Image
Foto: Photos/ilustracija

Djevojka je bila nepokretna, a otac joj je smrtonosnu dozu tableta i ranu na ruci nanio u stanu u sisačkoj Ulici kneza Branimira.

8.10.2012.
10:45
Photos/ilustracija
VOYO logo

SISAK - Dvadesettrogodišnja djevojka iz sisačkog naselja Caprag preminula je jutros u sisačkoj Općoj bolnici u Sisku od posljedica predoziranja tabletama i rezne rane na ruci, a obdukcijom će se utvrditi što je uzrok smrti, da li trovanje ili je nesretna djevojka iskrvarila.

Policija je potvrdila kako je tablete kćeri koja je bila teško bolesna i nepokretna, dao otac, te da joj je nanio i reznu ranu na ruci, a potom je oštrim predmetom otac teško ranio i sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obiteljska tragedija dogodila se u Ulici kneza Branimira. Kako se neslužbeno doznaje, otac JosipG. tablete je dao svojoj nepokretnoj kćeri Marijani (23) nakon čega je njoj i sebi ruke izrezao oštrim predmetom. Ubrzo nakon dojave u policiju o tom događaju, oko 7,30 sati stigla je Hitna pomoć, koja je unesrećene odvezla u sisačku Opću bolnicu. Djevojka je ubrzo umrla, a otac je u teškom stanju.

Također se neslužbeno doznaje da je otac najvjerojatnije svoju kćer predozirao tabletama i potom joj na zapešću nanio reznu ranu, čineći to iz samilosti. Naime, djevojka je bila teško bolesna, potpuno nepokretna, vezana za krevet više od tri godine i trpjela je velike bolove. Otac je, najvjerojatnije, nakon toga odlučio okončati i svoj život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid su na mjestu događaja obavili policijski službenici i predstavnici državnog odvjetništva, a istraga je u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo