KRVAVA NOĆ KOD SPLITA / Zbog ubojstva u Podstrani uhićen bivši Kerumov tjelohranitelj

Image
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Koji je razlog pucnjave u Grljevcu još se točno i pouzdano ne zna. Mediji nagađaju da je Ante Bilić svoju žrtvu sačekao ispred kafića 'Popaj', a nakon što je Marijan Bilić Kovačević izašao, zapucao je u njega.

23.10.2012.
9:47
Tino Juric/PIXSELL
VOYO logo

Zbog ubojstva koje se u prvim satima današnjeg dana dogodilo u Grljevcu kod Podstrane, policija je uhitila AntuBilića koji se sumnjiči da je usmrtio MarijanaBilićaKovačevića (43), ali se još uvijek ne zna motiv tog ubojstva, neslužbeno se doznaje.

Policija još ne želi izlaziti s detaljima u javnost, kao ni s identitetom nastradalog i njegovog napadača, no neslužbeno se doznaje da je u pucnjavi iz vatrenog oružja jutros u 1,40 sati u Grljevcu, u blizini caffe bara "Popaj", ubijen Marijan Bilić Kovačević. Odmah nakon ubojstva policija je uhitila 29- godišnjeg Antu Bilića iz Kaštela, a mediji navode da je profesionalni boksač i bivši tjelohranitelj splitskog gradonačelnika ŽeljkaKeruma kojega je, navodno, tužio zbog neisplate oko 300.000 kuna koje mu je ostao dužan dok ga je čuvao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan Bilić Kovačević policiji je poznat jer je prije dvadesetak godina završio u zatvoru zbog ubojstva taksiste. Sumnjičilo ga se i za dilanje, no zbog nedostatka dokaza je oslobođen.

Koji je razlog pucnjave u Grljevcu još se točno i pouzdano ne zna. Mediji nagađaju da je Ante Bilić svoju žrtvu sačekao ispred kafića "Popaj", a nakon što je Marijan Bilić Kovačević izašao, zapucao je u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija i dalje ne želi davati nikakve službene informacije. Na slučaju se radi, kazali su u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj, u kojoj su dodali da će javnost biti na vrijeme izviještena o svemu u vezi s ubojstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo