homofobna tribina / Sveučilišni profesor: Homoseksualnost je bolest!

Image
Foto: RTL

Zadarski sveučilišni profesor Ivan Poljaković zgrozio je javnost nonšalantno izjavivši kako je 'homoseksualnost bolest, a ne opredjeljenje'.

1.11.2012.
13:26
RTL
VOYO logo

Zadarski sveučilišni profesor Ivan Poljaković, koji se svojedobno 'proslavio' s brošurom Priručnik za glasanje - samo za prave katolike, u ponedjeljak je održao homofobnu tribinu na temu ‘Zdravstveni odgoj – pranje zuba ili pranje mozga’, prenosi Queer.hr.

"HDZ je donio zakon o suzbijanju diskriminacije. I prema tom zakonu ja sad ne smijem reći da je homoseksualnost bolest. Mogu dospjeti u zavor. Ali ja se ne bojim zatvora za istinu. Homoseksualnost jest bolest a ne opredjeljenje", kazao je nekolicini okupljenih.

Profesor je dodao kako se pod plaštom demokracije i tolerancije 'guraju' vrijednosti koje se protive prirodnom zakonu.

"Možete biti vjernik ili ateist, ali svakom je jasno da kada muškarac spava s muškarcem da to nije prirodno – i ne samo prirodno, to je perverzno. Ali ne, danas će našu djecu učiti da je to ‘opredjeljenje’ i da to nije bolest. HDZ je pripremio podlogu i SDP to sada tjera dalje", zabrinuto je upozorio Poljaković, oštro se protiveći zdravstvenom odgoju.

„Mi smo se oslobodili komunizma, da bi se 1. rujna ove godine uvela nova diktatura koja nije ništa manje opasna ni od komunizma ni od fašizma. Pod krinkom zdravstvenog odgoja ova vlada uvodi sustavni preodgoj naše djece. Isto kao što su činili fašisti s omladinom i malom djecom ili komunisti", rekao je i za sve okrivio seksualnu revoluciju šezdesetih godina prošlog stoljeća, dokazavši javnosti da nije samo homofob, nego i šovinist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo