USKORO REZULTATI DNK ANALIZE / 'Za dva do tri dana znat ćemo je li to Antonia Bilić'

Image
Foto: RTL

Na pitanje dovode li se pronađeni ljudski ostaci u vezu s nestalom Drnišankom Antoniom Bilić, županijska državna odvjetnica odgovorila je da mediji preuranjeno naglašavaju tu mogućnost, ali da će se analiza DNK provesti, te 'ćemo za dva ili tri dana znati odgovor na to pitanje'.

28.11.2012.
12:00
RTL
VOYO logo

Na mjestu pronalaska dijela ljudskog kostura u Modrušu jutros je nastavljen jučer započeti očevid i daljnje kriminalističko istraživanje slučaja, do 11 sati nisu bili pronađeni ostali dijelovi posmrtnih ostataka. Očevid je završen oko 13.30 sati, a u županijskom državnom odvjetništvu rezultate DNK analize očekuju za dva ili tri dana.

U pretragu prostora uz državnu cestu D 23 uključena je i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i psi tragači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Županijska državna odvjetnica GordanaKrižanić rekla je jutros da se radi o ljudskim ostacima koji su poslani u Zavod za sudsku medicinu u Zagreb s nalogom za dvije radnje, obdukciju i DNK analizu.

"Pregledat ćemo šire mjesto događaja u cilju pronalaska bilo kakvih tragova, odnosno nekih stvari ključnih za rasvjetljavanje svih okolnosti vezanih uz pronađene ljudske ostatke", kazala je Križanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje dovodi li ŽDO pronađene ljudske ostatke u vezu s nestalom Drnišankom Antoniom Bilić, Križanić je odgovorila da mediji preuranjeno naglašavaju tu mogućnost, ali da će se analiza DNK provesti, te "ćemo za dva ili tri dana znati odgovor na to pitanje".

Image
Foto: PIXSELL

(Foto: PIXSELL)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTL Danas je razgovarao s dvije osobe koje su u utorak pronašli lubanju za koju se sumnja da pripadaAntoniji Bilić.

Naime, oni su se u utorak oko 15 sati vozili traktorom državnom cestom Josipdol - Senj te su kod mjesta kojeg ljudi iz tog kraja zovu Fujala ugledali nešto bijelo.

Prema riječima dvojice mještana obližnjih sela, prvotno su pomislili kako je riječ o lopti, međutim onda su se zapitali što bi lopta radila na tom dijelu ceste gdje nema djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otišli su pogledati što je to uz cestu i pronašli su ljudsku lubanju bez čeljusti, žutu gumicu za kosu i lopatu.

Odmah su obavijestili policiju o pronalasku, koja je nakon pretraživanja terena pronašla traperice te ostatak kostura. Kako doznajemo, radi se o predjelu koji je policija već pretraživala kada se intenzivno tragalo za nestalom Drnišankom. Također je riječ o cesti kojom se ne prometuje često, obično njom voze samo mještani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

_________________________________________________________________________________

U nedjelju, 02. prosinca u 21:15 sati RTL Televizija predstavlja dokumentarni film o slučaju Antonie Bilić - njezinom nestanku, potrazi, a potom i uhićenju, danas, nepravomoćno osuđenog Dragana Paravinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

__________________________________________________________________________________

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo