PUCNJAVA U OSNOVNOJ ŠKOLI / Stravičan pokolj u SAD-u: Ubijeno 20-ero djece!

Image
Foto: AP

Lokalni mediji su od policije saznali kako se ubijena osoba nalazila u glavnoj školskoj prostoriji, dok je u drugoj prostoriji pronađena osoba s većim projem prostrijelnih rana.

14.12.2012.
19:05
AP
VOYO logo

Stravičan zločin dogodio se u petak ujutro po lokalnom vremenu u osnovnoj školi Sandy Hook u Newtownu, Connecticut.

Dvojica naoružanih napadača ušla su u školi i otvorila paljbu po učenicima i školskom osoblju. Kako piše Huffington Post, poginulo je 27 osoba, među kojima i 20-ero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema nekim izvještajima jedan od napadača je ubijen, dok se drugi dao u bijeg. Kod poginulog napadača policija je pronašla dva pištolja.

U pucnjavi su život izgubili i ravnatelj škole DawnHochsprung te školski psiholog, otkrio je CNN-u jedan od roditelja koji je svjedočio djelu ovog jezivog napada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pozivi policiji upućeni su nešto prije deset ujutro po lokalnom vremenu. Svjedoci kažu da je najmanje stotinu metaka ispaljeno, a drugi detalji još nisu poznati.

Prema informacijama iz bolnica do sada je primljeno nekoliko ranjenih. Lokalne televizije prenose snimke s mjesta napada na kojima se vide policijska i ambulantna vozila te roditelji koji se pokušavaju probiti do škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijela kuća je objavila da je američki predsjednik BarackObama obaviješten o napadu i prati razvoj situacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo