NESREĆA NA RADU / Poginuo čisteći zagrebačke ulice od snijega

Image
Foto: Pixsell/Arhiva

Radnik kooperanta Zagrebačkih cesta poginuo je sinoć u naselju Sveta Klara prilikom pada s teretnog vozila kojim je čistio ceste od snijega, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

17.1.2013.
12:14
Pixsell/Arhiva
VOYO logo

Nesreća se dogodila oko 22 sata na raskrižju Sisačke ceste i I. odvojka kada se 65-godišnji vozač teretnog vozila mercedes zaustavio, izašao iz vozila i popeo na tovarni sanduk te iz nepoznatog razloga izgubio ravnotežu i pao na kolnik zadobivši ozljede od kojih je na mjestu umro.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila u trenutku kada je radnik lopatom širio sol po tovarnom sanduku. Teretno vozilo kojim je upravljao u vlasništvu je osobe koja sa Zagrebačkim cestama ima potpisan ugovor o suradnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijelo stradalog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

ZET: Uspostavljen je tramvajski i autobusni promet

Nakon što je jutros tramvajski promet tekao težano, a neke autobusne linije su bile obustavljene, iz ZET-a su oko 10.30 sati priopćili da je cijelom prometnom mrežom uspostavljen je tramvajski i autobusni promet. Sva vozila prometuju sukladno uvjetima na cesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HŽ-a su jutros priopćili kako su sve pruge na području Republike Hrvatske otvorene za promet, ali zbog velike količine snijega željeznički promet teče s poteškoćama i otkazane su mnoge linije.

Na relacijama na kojima su otkazani lokalni putnički vlakovi, brzi i IC-vlakovi voze kao putnički, odnosno zaustavljaju se u svim kolodvorima i stajalištima kako bi svi putnici stigli do svojih odredišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na relaciji Split-Zagreb Glavni kolodvor vlak broj 824 kasni u dolasku 40 minuta, vlak broj 825 iz Zagreba za Split kasni u dolasku 75 minuta, a vlak broj 703 iz Rijeke za Osijek 40 minuta.

Promet ostalih vlakova odvija se uz kašnjenja od 10 do 30 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo