NORA U PETAK PUTUJE U AMERIKU / Ena Šarac poručila: Novce namijenjene meni donirajte Nori!

Nora Fora, strašna lavica ne silazi s naslovnica. Bolesna djevojčica, za čije je liječenje u Americi u svega tri dana prikupljeno više od tri milijuna kuna postala je simbol nade svima. Roditelji su, nakon lavovski odrađenog posla, danas cijeli dan proveli uz nju. A Hrvatska i dalje ne prestaje pričati o curici koja je ponovno pokrenula lanac solidarnosti.

5.2.2013.
18:16
VOYO logo

Iako se još uvijek čeka odluka HZZO-a, Nora u Philadelphiju putuje u petak bez obzira kakva odluka bila!

Možda smo mali i siromašni, s rejtingom smeća, ali imamo dušu i srce veće od kreditnog rejtinga Švicarske.Tim je riječima otac Nore Fore pismom zahvalio svima koji su se zainatili spasiti njihovo dijete. Ovaj strašni lav napravio je čudo koje nitko ne može objasniti. U svega tri dana prikupljen je gotovo čitav iznos od 3,3 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U bolnici je, na infuziji je, dobro se drži. Lavica je uvijek bila i samo da izdrži još ovo malo pa da krenemo više", rekla je Norina mama Đana.

Đana i Ivica napokon su dan proveli uz svoje dijete. Još ne mogu vjerovati da je njihova Nora tako brzo ušla u srca milijuna Hrvata. "Pozdrav naravno od obitelji Šitum koja je s Norom sad ovog trenutka. Nora zaista što dalje budemo čekali neće biti dobro, znači što prije da otputuje da spasimo Noru, a onda ćemo spašavati druge Nore", rekla je JasminkaŽužić iz Udruge Hrabro dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumci, pjevači, sportaši  - svi su ovih dana nosili Noru u srcu. No, sve se odigrali toliko brzo da su njihovi spotovi koji pozivaju na pomoć svjetlo dana ugledali tek danas, kada je već sve pri kraju.

No, među svim tm porukama jedna nam je posebno zapela za oko. Ona friško punoljetne EneŠarackoja se s tumorom na mozgu bori više od pola života. Prošla je pet preskupih operacija. Za šestu, koja je čeka u Muenchenu za dva tjedna još uvijek joj nedostaje oko 200.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, evo što je Ena poručila Nori. "Molila bih sve ove drage ljude da novce koje ste namijenili meni, donirate malom anđelu Nori. Njoj je jako hitno i ima samo još nekoliko dana da ode po život! Ja imam još puna dva tjedna."

Ena nije ni blizu iznosa koji joj je potreban za, najvjerojatnije, zadnju operaciju. Na žalost nema telefona za pomoć, ali pišite nam na exkluziv@rtl.hr ili na našu Facebook stranicu, želite li spasiti djevojku koja je Norin život stavila ispred svog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A svi Vi koji želite pomoći Eni svoje donacije možete uplatiti i na račun njezine majke:

Biserka Šarac,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privredna banka Zagreb d.d,

broj: 2340009-3104119971.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nju i sve ostale koji su pomogli Nori jednostavno nema dovoljno riječi.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo