ODLAZAK MALOG ANĐELA NORE / 'Šokirana sam, jedan tako mladi život je prekinut'

Cijelu je Hrvatsku šokirala vijest o smrti malene Nore Šitum. Mnogi su ostali bez teksta, shrvani informacijom koju su saznali. 'Jedan tako mladi život je prekinut, to je stvarno tužno', izjavila je mlada pjevačica Franka Batelić.

20.3.2013.
14:27
VOYO logo

Čim je Hrvatska saznala tužnu vijest iz Amerike, na društvenim su mrežama poznati i nepoznati počeli objavljivali posljednje poruke hrabroj djevojčici iz Zadra.

Nore Šitum su se sjetili apsolutno svi oni kojoj su sudjelovali u akciji prikupljanja novčane pomoći za njezino liječenje u Philadelphiji, mnogi su se oprostili uz stvarno dirljive poruke, a među njima su bili Janica Kostelić, nogometaš Sammir, pjevači Jacques Houdek i Franka Batelić, a javio se i izbornik Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Evo i mene je, kao i cijelu Hrvatsku, to stvarno shrvalo i šokiralo. Uopće ne znam što da kažem nego da sam uz cijelu njenu obitelj, ljude koji su se borili s njom do kraja. Stvarno su pokušali sve što je bilo moguće i samo oni znaju koliko im je sada teško i kakvog su malog anđela izgubili. I stvarno, jedan tako mladi život je prekinut, to je stvarno tužno, ali sada je gore s anđelima. Kao što su napisali na internetu, i anđeo je dobio krila", rekla je mlada pjevačica Franka Batelić za RTL.

Image
Foto: Facebook
Image
Foto: Facebook

"Suosjećam s obitelji, izuzetno sam žalosna. Možda nije na ovom svijetu, ali negdje je gore, sigurno će biti dobro, nek' motri na nas. I nadam se, pošto smo se svi ujedinili nevjerovatnom brzinom, kako bi trebao postojati neki fond da se može pomoći nekom djetetu na vrijeme. Nora je i dalje u srcu", poručila je Ana Rucner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Strašno je, naravno, kad izgubimo bilo koji život, pogotovo tako mlad. Mislim da su svi pokušali napraviti, cijela Hrvatska, što su mogli, i nadam se da će uskoro postojati lijek da zaštiti te male živote koji nam tako sve češće odlaze. Često čitamo da djeca umiru. To je nešto strašno, što uopće reći u ovakvom trenutku", rekla je Ivana Nobilo za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo