'UČINILI SMO SVE ŠTO SMO MOGLI' / Oglasila se i dječja bolnica iz Philadelphije!

Image
Foto: Facebook

Oglasila se i dječja bolnica iz Philadelphije u kojoj je malena Nora Šitum trebala početi s eksperimentalnim liječenjem.

20.3.2013.
20:08
Facebook
VOYO logo

Nakon brojnih poruka podrške za malenu NoruŠitum koja je, nažalost, u srijedu preminula od teške bolesti, oglasila se i dječja bolnica iz Philadelphije u kojoj je djevojčica trebala početi s eksperimentalnim liječenjem.

"Jako nam je žao zbog smrti Nore Šitum i ovim putem izražavamo našu najdublju sućut njenim roditeljima, obitelji te prijateljima i svim ostalim ljudima koji su je poduprli", priopćeno je iz bolnice.

Image
Foto: Facebook

Nora Fora, Barbie



"Za vrijeme dok je Nora bila pod našom brigom u bolnici primijetili smo enormnu snagu i suh koju je imala u sebi zajedno sa svojim roditeljima".

"Dok smo se svi nadali da će Nori pomoći eksperimentalno liječenje, ona je, nažalost, preminula i prije nego smo mogli početi s njim. Vjerujemo kako svako dijete zaslužuje šansu, a Norini roditelji i svi ljudi dobre volje koji su joj pomogli dali su joj tu šansu. Nadamo se da njezina obitelj i svi koji su joj pružali podršku znaju da smo učinili sve što je u našoj moći da spasimo ovu iznimnu djevojčicu", dodali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo