SLUŽBENO SE POVUKAO / Čačićev oproštaj pred odlazak u zatvor: Sretno svima i doviđenja!

Image
Foto: PIXSELL

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić govorio je pred izbornim saborom HNS-a na kojem će ga na čelu stranke zamjeniti Vesna Pusić, jedini kandidat za predsjedničko mjesto. Izaslanicima – pojavilo se njih 662 od 1049 pozvanih – oprostio se porukom u kojoj objašnjava razloge ponašanje te nabraja postignuća HNS-a i Vlade u kojoj sudjeluje.

23.3.2013.
12:16
PIXSELL
VOYO logo

“Povlačim se s mjesta predsjednika stranke. Prometna nesreća iz siječnja 2010. završila je bezuvjetnom osudom. Za vrijeme izvršavanja kazne neću, nažalost, politički djelovati i sudjelovati u vašim naporima da izvučete zemlju iz krize”, navodi Radimir Čačić.

“Politička alternativa svodi se na desnicu, s ljudima koji su zemlju i doveli ovu krizu, na populiste koji se tom krizom hrane, i na lijevi centar - stranke vladajuće koalicije u kojoj smo mi, uz SDP, najvažniji dio”, nastavlja Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sa svim nedostacima, sporošću i lutanjima stabilnost ove vlade je jedina vrijednost, vrijednost čak i u burzovnom smislu, koju ova zemlja ima.

Mnogi se od vas možda pitaju, zašto se baviti politikom ? Zašto trpiti blaćenja, podmetanja – ali sve što sam nabrojao od realiziranih i pokrenutih projekata, i ono što vi činite na lokalnoj razini, je odgovor na to pitanje”, rekao je Čačić izaslanicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poručio im je i da ne očekuju zahvalnost, da se vesele učinjenom, da ih pokreće sama spoznaja te da daju najviše što mogu.

“HNS nije stranka koja nalazi smisao u politici kroz podmetanja i blaćenje, mi nismo stranka protiv mi smo stranka ‘za’. Na lokalnim izborima narast ćemo za barem 20 posto”, optimističan je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve ovo o čemu govorim, novi impuls - biti će moguće s novom energijom koju će donjeti nova predsjednica.Sretno svima i doviđenja! Vidimo se!”, zaključio je Radimir Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike