POVRATAK IZ PONORA / Karamarko: Mi smo svoju katarzu prošli, sad čekamo druge!

'Izašli smo iz jednog ponora parlamentarnog poraza i godinu dana radimo na sebi. I danas smo, dragi prijatelji - pobjednici', poručio je predsjednik HDZ-a u pobjedničkom govoru nakon izbora za Europski parlament.

15.4.2013.
0:52
VOYO logo

"Kao što kaže ova prekrasna pjesma klape 'Cambi', mi smo, dragi prijatelji, pobijedili na ovim izborima", počeo je Tomislav Karamarko svoj govor i odmah je bio prekinut povicima 'pobjeda, pobjeda'.

"Evo ankete na 745.000 ljudi, dobar uzorak, respektabilan uzorak - 33 posto. Nadam se da su zadovoljni svi naši članovi, svi oni koji su se ovih tjedana toliko trudili i mučili da ostvarimo ovu pobjedu. Čestitam svim članovima koji su dokazali svojom ljubavlju prema ovoj stranci koja je stvorila hrvatsku državu da još živi i da jača. Budite sigurni, ovo je samo prvi korak. Izašli smo iz jednog ponora parlamentarnog poraza i godinu dana radimo na sebi. I danas smo, dragi prijatelji - pobjednici", dodao je šef HDZ-a.

"Rekli smo da HDZ moramo mijenjati, našli smo razloge i uzroke zašto smo gubili i naša je deviza danas ona koju hrvatski narod prihvaća - lopovluk, korupcija i kriminal van, a poštenje i iskreno autentično domoljublje natrag u HDZ. I to se dogodilo. Mi smo svoju katarzu prošli, čekamo da i drugi to prođu, da im se to dogodi", poručio je Karamarko političkim suparnicima te im potom čestitao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Čestitam i našim kolegama iz SDP-a i Laburistima. Mogu jedino poručiti - svi zajedno čvrsto i s ljubavlju u borbu za Hrvatsku u Europskom parlamentu. A mi sigurno idemo dalje, uskoro su lokalni izbori, pripremat ćemo se kao i za ove. Žao mi je što je izlaznost na ovim izborima bila mala. Ne želim nikoga kriviti ionako će to ovih dana biti tema", naglasio je predsjednik najjače oporbene stranke te za kraj zaključio:

"Dragi prijatelji, pozivam vas da svu energiju i svu onu ljubav koju osjećam ovih godinu dana obilazeći Hrvatsku i koju dajete HDZ-u, dajete i dalje jer je HDZ jedina stranka koja na jednoj državotvornoj liniji doista do kraja brani interese Hrvatske. Očekujem  to od vas i očekujem novu pobjedu 19. svibnja, dakle, pobjedu na lokalnim izborima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo