SVAKI PUT ISTA PRIČA / Pula ponovno pod vodom, građani bijesni!

Image
Foto: Sceenshot

Grmljavinsko nevrijeme popraćeno tučom i kišom zahvatilo je prijepodne veći dio Istarske županije, naročito područje grada Pule, odakle su nam se javili ljutiti građani ističući problem poplava svaki put kada pada jaka kiša.

24.5.2013.
15:51
Sceenshot
VOYO logo

Pulska vatrogasna postrojba izvijestila je da su vatrogasci u nekoliko navrata intervenirali kako bi pomogli pri ispumpavanju vode iz jednog poslovnog prostora u Ciscuttijevoj ulici u središtu grada.

Velikih zastoja je bilo i u prometu, no nisu zabilježene prometne nezgode. Na našem Facebook profilu pojavile su se i poruke ljutitih građana Pule koji su istaknuli kako se već godinama rješava i kako dosad još nije riješen problem poplava svaki put kada pada jaka kiša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sceenshot

"Koliko vidim, niti ga ne namjeravaju riješiti. Kopalo se mnogo puta, navodno kako ne bi imali problema s poplavama, a i zbog spajanja na gradski kolektor. Nikad ništa konkretno nije poduzeto po tom pitanju, kanalizacija je svaki put zaštopana u slučaju kiše. Dokle ovako pitam se???!!!", napisao je Danijel iz Pule.

"U zgradi vode do koljena. Boja sa zidova unutar zgrade pada zbog vlage koja je nastala radi poplava. Pričuva se plaća i nekakvo osiguranje zgrade, ali nitko ne dolazi riješiti problem i ofarbati zidove. Siguran sam da takav problem postoji na više lokacija u Puli, ali se ništa konkretno nije poduzelo", dodao je Danijel i zaključio da se "određeni radovi izvode svako toliko samo da bi se narodu zamazalo oči uz nekakve isprike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO: Snimio čitatelj Danijel)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo