DEMOLIRAO ZBORNICU / Izudarao nastavnicu i njenog sina jer mu je kći prošla razred?!

Image
Foto: RTL

Nasilni roditelj učenice osmog razreda nekoliko je puta ošamario nastavnicu hrvatskog jezika zato što nije bio zadovoljan ocjenama svoje kćeri, s kojima djevojčica ne bi uspjela upisati željenu ekonomsku školu. Otac, inače bivši policajac, želio je da njegova kći padne razred i ponovno upiše školu u Ljubuškom.

1.7.2013.
21:07
RTL
VOYO logo

Nakon nedavnog nasilnog incidenta u školi u Klisu, novi napad na učiteljicu dogodio se i u osnovnoj školi u Vrgorcu.

Nasilni roditelj učenice osmog razreda nekoliko je puta ošamario nastavnicu hrvatskog jezika zato što nije bio zadovoljan ocjenama svoje kćeri, s kojima djevojčica ne bi uspjela upisati željenu ekonomsku školu. Otac, inače bivši policajac, želio je da njegova kći padne razred i ponovno upiše školu u Ljubuškom, gdje i žive, piše portal nastavnici.org.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja tri tjedna nije dopuštao kćeri da ide u školu, ali je razredno vijeće ipak odlučilo "pustiti" da ona prođe razred. O slučaju je bila obaviještena i Socijalna služba, a policiji je nasilni roditelj prijavljen jer je već ranije prijetio nastavnici.

Jutros je opet došao u školu, od pedagoginje uzeo svjedodžbu i iskidao je, a potom je demolirao zbornicu. Tražio je ravnatelja da se s njime obračuna, a kad ga nije uspio pronaći, obrušio se na spomenutu nastavnicu i fizički je napao. U tom su trenutku s njom bila i njena dva maloljetna sina, a jednog od njih je nasilnik također izudarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svo troje su poslani u ambulantu, a nasilnik je uhićen prije nego što je uspio stići na granični prijelaz Orah. Trenutno se nalazi u pritvoru gdje ga očekuje ispitivanje Općinskog državnog odvjetništva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo