POSAO IZ SNOVA / Želite postati direktor u ZG Holdingu? Ovo se traži od vas!

Zagrebački holding raspisao je u srijedu natječaj za izbor direktora 18 podružnica i tri trgovačka društva.

21.8.2013.
16:08
VOYO logo

Ukoliko želite biti jedan od 21 sretnika koji će dobiti posao morate ispuniti sljedeće uvjete: VSS/VŠS stručna sprema, tri godine godine iskustva na rukovodećim poslovima, inicijativnost u rješavanju problema i spremnost preuzimanja odgovornosti, sposobnost brzog učenja, komunikativnost, sklonost suradnji i timskom radu, izražene organizacijske sposobnosti, aktivno poznavanje rada na računalu (MS Office aplikacije, Internet, e-mail), poznavanje jednog stranog jezika i nekažnjavanost.

ZG Holding izabranim kandidatima nudi nagrađivanje primjereno zadacima i odgovornostima uz stimulativno korporativno radno okruženje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u natječaju stoji kako će se s izabranim kandidatima sklopiti ugovor o pravima i obvezama (ugovor o radu) na određeno vrijeme od četiri godine.

Prijave na natječaj podnose se u zatvorenoj omotnici do 10. rujna 2013. godine na adresu: Zagrebački holding d.o.o., Ulica grada Vukovara 41, 10 000 Zagreb, s naznakom "Za natječaj za izbor direktora podružnica i trgovačkih društava".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo