NOVI NAPAD NA VLADU / HDZ u ofenzivi: 'U pitanju je bila egzistencija RH'

Image
Foto: RTL

Potpredsjednik HDZ-a Dražen Bošnjaković smatra da je neodgovorno i štetno što hrvatska javnost ne zna stav Vlade i njene daljnje korake u slučaju 'Lexa Perković'.

23.8.2013.
10:56
RTL
VOYO logo

Povodom obilježavanja Europskog dana sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima održana je konferencija za novinare u HDZ-u. Dan sjećanja na žrtve HDZ-ovci su iskoristili kako bi još jednom napali vladajuću koaliciju zbog 'Lex Perković'.

"Taj je zakon sramotan, antihrvatski i antieuropski, a odgovornost snose oni koji su ga pisali i koji su za njega dizali ruku. Vlada danas mora odlučiti - Perković ili Europa", rekao je zastupnik u EU parlamentu i član Predsjedništva HDZ-a Davor IvoStier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik HDZ-a DraženBošnjaković smatra da je neodgovorno i štetno što hrvatska javnost ne zna stav Vlade i njene daljnje korake.

"Nesuglasjem u Vladi učinjena je velika šteta Hrvatskoj. Ovakvim ponašanjem gubimo vjerodostojnost", izjavio je Bošnjaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stier je potom dodao kako je sramotno da je 'Lex Perković' bio zadnji zakon koji je RH donijela prije ulaska u Europsku uniju.

"Pa u tom je trenutku egzistencija Hrvatske bila u pitanju", poručio je Stier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo