ČESTITALA I HRABRA ENA / Slavlje za pamćenje: Malena Maša proslavila peti rođendan

Mala Maša Lučić tek je ovaj peti rođendan mogla proslaviti u veselju. Ne čudi stoga što se na imanju njezinih prijatelja u Jakovlju okupilo mnoštvo čestitara, a među njima i Osječanka Ena Šarac.

6.9.2013.
18:15
VOYO logo

Ovih dana MašaLučić ima mnogo razloga za sreću! Jučer je proslavila peti rođendan, a što se sve događalo u godini koja je iza nje - najbolje zna njezina obitelj!

Ovo bi dvorište u Jakovlju bilo premalo za tisuće i tisuće ljudi koji su pomagali djevojčici kad joj u Hrvatskoj više nije bilo spasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među poznatim čestitarima našla se LeaDekleva. Ona je svoju malu prijateljicu darovala zlatnom ribicom.

Da netko gore vidi sve - znaju i Mašini roditelji. Zbog toga ih nije trebalo nagovarati da dio preostalog novca uplate Eni Šarac kojoj je prijetila ovrha. Ona je jučer potegnula čak iz Osijeka kako bi čestitala rođendan svojoj maloj prijateljici. I tom prigodom promovirala novu majicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mašina borba još nije završila. Najtežu je bitku odradila u Chicagu, kada joj je operiran mozak, ali uskoro je čeka još jedna operacija u Njemačkoj.

Maša se vjerojatno neće sjećati što joj se sve događalo do ove - pete svjećice. Međutim, svima nama ostat će uspomena. Jednako bolna koliko i lijepa. Jer, priče, poput ove Mašine i Enine, barem nas nakratko podsjete u koliko posebnoj zemlji živimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo