MALTRETIRANJE NA FACEBOOKU / Vinkovački zlostavljač se vratio, ovaj put krenuo na maloljetnice!

Image
Foto: Screenshot (Facebook)

Mr. Nobody na Facebook stranici objavljuje fotografije mladih Vinkovčanki koje krade s iste društvene mreže, naziva ih pogrdnim imenima, a uz neke fotografije navodi i 'cijenu po satu'.

15.10.2013.
9:25
Screenshot (Facebook)
VOYO logo

Nakon što je vinkovačkom Facebook zlostavljaču ugašen profil 'Vinkovačke ku**e' jer je na njemu uništavao živote nevinih djevojaka, otvorena je nova stranica, ovaj put pod nazivom 'Vinkovačke d*olje II'.

Mr. Nobody na toj Facebook stranici objavljuje fotografije mladih Vinkovčanki koje krade s iste društvene mreže, naziva ih pogrdnim imenima, a uz neke fotografije navodi i 'cijenu po satu'.

"Ekipa, pozdrav! Kao što i sami možete vidjeti, vratili smo se. Imali smo kratkotrajnu pauzu, no to sad više i nije bitno. Ono što ćemo promijeniti je objava fotografija. Drugim riječima uz svaku d*oljetinu će biti njezin link njenog profila. NEMA GAŠENJA!", poručio je autor stranice, Mr. Nobody, koji je novu stranicu otvorio početkom ovog mjeseca.

Policija je još u lipnju istraživala ovaj slučaj, no autora stranice nisu pronašli. Isti im je tada poručio: "Čak ni da Interpol zaposlite nećete nas naći".

Policija je krenula u lov jer su sada i maloljetnice na udaru

Kako Kazneni zakon ovo djelo tretira kao djelo protiv časti i ugleda, za progon je bila potrebna privatna tužba oštećenih. Međutim, ovaj put djevojke su sve mlađe, a neke su i maloljetne, pa stoga, kako pojašnjavaju u policiji, za hvatanje Mr. Nobodyja više nije potrebna privatna tužba. Za povredu prava maloljetnika vrijede sasvim drugačija pravila, navodi Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo